Journées du Patrimoine

Naar aanleiding van de atelierexpositie in Jeantes, ben ik uitgenodigd om een presentatie in te richten in de St. Martin te Jeantes; een bijzondere gefortificeerde kerk die van binnen is beschilderd door de Nederlandse kunstenaar Charles Eyck. Genoeg redenen dus om deze kerk op 18 september te bezoeken tijdens de Journées du Patrimoine

Expositie bij Galerie Ruigewaert

Weer terug in Nederland dient de volgende presentatie zich alweer aan. Bij Galerie Ruigewaert in Groningen ligt de nadruk op mijn landschappen in olieverf. Er is een kleine solotentoonstelling ingericht van 15 werken. Ook hier aandacht voor mijn boek en natuurlijk ook weer taartjes! de expositie is te bezoeken t/m. 23 oktober.

In de Franse krant!

Meteen na de start van de expositie in atelier en tuin werd ik geïnterviewd door een journalist van “Le Courrier d’Hirson”. Ondanks mijn soms tekortschietend frans is het een leuk artikel geworden.

Terugblik op de zomer

Deze zomer was ik aan het werk in mijn atelier in de Thiérache. Ook organiseerde ik daar een atelier expositie met boekpresentatie en in de tuin en boomgaard waren de sculpturen van Teun de Weger te bewonderen. In het weekend van 20 en 21 augustus hebben we ruim 150 enthousiaste Nederlandse, Belgische en Franse bezoekers ontvangen en is er ook werk van eigenaar gewisseld. Hier een impressie!