Tussen Kunst en Keuken in Oisterwijk

Op 11 en 12 juni wordt mijn nieuwe boek in Oisterwijk gepresenteerd. Dit gaat gepaard met een expositie van mijn werk, een concert door het Oisterwijks Kamerkoor en een taartenproeverij met feestelijk glaasje.
11 juni: van 13.30-17.00, expositie vrij entree
12 juni: van 14.30-1700, concert Oisterwijks Kamerkoor, boekpresentatie en taartenproeverij.
Toegangskaartjes via de site van het OKK.
Vanaf 15.30-17.00, vrije inloop expositie tot 17.00
Locatie: Lodewijkskerkje, kerstraat 64, Oisterwijk

Expositie bij Galerie Posthuys

20 mei is de expositie van mijn Texelserie van start gegaan bij Galerie Posthuys in De Koog op Texel. De Slufter was inspiratiebron voor rietvlaktes en kreken, maar ook voor beschouwingen van heel nabij. In “Tussen Kunst en Keuken” zijn al enkele werken opgenomen van reflecties in het water en spannende wilgenbosjes. In de galerie is de hele serie te zien.

Eerste boekpresentatie is een feit!

Zaterdag 2 april werd “Tussen Kunst en Keuken” voor het eerst gepresenteerd bij Galerie Persoon. Dit betekende ook meteen de start van de expositie n.a.v. mijn boek. Deze is nog te bezoeken t/m 7 mei Dan sluiten we af met een feestelijke bijeenkomst met Franse chansons en een taartenproeverij.

Het programma en de boekenlegger

In 2022 wordt Tussen Kunst en Keuken op tal van plaatsten gepresenteerd. Dit gaat altijd gepaard met een expositie, soms met een taartenproeverij of met een bijzonder concert.
Ik vind het leuk om je bij één van deze gelegenheden te ontmoeten. Kijk altijd even op de website van de betreffende galerie voor de laatste informatie. Het programma staat ook op de boekenlegger die aan Tussen Kunst en Keuken wordt toegevoegd.

Het laatste exemplaar van de speciale editie.

Voor de speciale editie van Tussen Kunst en Keuken heb ik 60 unieke werkjes gemaakt. Hiervoor heb ik zelf papier geschept met daarin plantmateriaal, vervolgens druktechnieken toegepast en daarna getekend met inkt. Het laatste werkje is nog te bestellen onder de speciale voorwaarden. Na 2 april wordt het werkje ingelijst en opgenomen in de expositie.
Het gaat om onderstaand werkje. Zie voor de voorwaarden: Speciale Editie

SE-43 Fuchsia

De eerste presentatie van Tussen Kunst en Keuken

Met een expositie, een feestelijke presentatie, Franse chansons en een taartenproeverij, ziet mijn boek het levenslicht bij Galerie Persoon. In de expositie mijn recente schilderijen en werk op handgeschept papier; werk dat in het boek is opgenomen. We gaan 2 april van start met de feestelijke presentatie, op 3 april volgt een “meet& Greet” en op 7 mei vieren we mijn 60e verjaardag. Daarbij hoort natuurlijk muziek en taart. Dat wordt flink bakken!
Op bovengenoemde dagen ben ik vanaf 13.30 aanwezig in de galerie.
Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Bayard 80×80 cm Olie op linnen

Tussen Kunst en Keuken is klaar!

Het zijn drukke en spannende weken geweest, maar het boek is klaar.
144 pagina’s schilderijen, werk op papier, verhalen en recepten. Kleurrijk en gevarieerd, uitbundig, maar ook ingetogen. Om de cover een speciale omslag van calcopapier voor de werkjes van de speciale editie en voor een kleine verrassing.