Gratis verzending bij bestelling tot 31 december

Tussen Kunst en Keuken is een boek dat je telkens weer opnieuw inkijkt. Het boek wordt als inspirerend ervaren, afwisselend, mooi vormgegeven en er is waardering voor de heerlijke recepten. In deze periode wordt het dan ook vaak cadeau gegeven.
Mocht je iemand willen verrassen met “Tussen Kunst en Keuken” dan kan dat door het contactformulier in te vullen. Tot eind december is de verzending in een speciale boeken-verzenddoos, gratis.

Parijs

De boekpresentaties worden in 2022 afgesloten met een expositie in Parijs. Van 2 december t/m 8 januari 2023 neem ik deel aan de expositie “Petits Formats” bij Galerie Art’etMiss in Parijs.
Het boek, dat ook Franse teksten bevat, is hier in te zien en verkrijgbaar.
Tijdens de Finissage op 8 januari ben ik aanwezig in deze galerie.

Zeeland

Mijn werk hangt prachtig in Lokaal 54 in Terneuzen. Deze expositie is te bezoeken van 18 oktober t/m 4 december. Ook hier is mijn boek verkrijgbaar.

Expositie en boekpresentatie in Jeantes

Ook Franse belangstellenden kunnen kennis maken met “Tussen Kunst en keuken” en met mijn werk waarvan een selectie wordt gepresenteerd in het atelier. Collega Teun de Weger presenteert zijn beelden in tuin en boomgaard.

Tussen Kunst en Keuken in Oisterwijk

Op 11 en 12 juni wordt mijn nieuwe boek in Oisterwijk gepresenteerd. Dit gaat gepaard met een expositie van mijn werk, een concert door het Oisterwijks Kamerkoor en een taartenproeverij met feestelijk glaasje.
11 juni: van 13.30-17.00, expositie vrij entree
12 juni: van 14.30-1700, concert Oisterwijks Kamerkoor, boekpresentatie en taartenproeverij.
Toegangskaartjes via de site van het OKK.
Vanaf 15.30-17.00, vrije inloop expositie tot 17.00
Locatie: Lodewijkskerkje, kerstraat 64, Oisterwijk

Expositie bij Galerie Posthuys

20 mei is de expositie van mijn Texelserie van start gegaan bij Galerie Posthuys in De Koog op Texel. De Slufter was inspiratiebron voor rietvlaktes en kreken, maar ook voor beschouwingen van heel nabij. In “Tussen Kunst en Keuken” zijn al enkele werken opgenomen van reflecties in het water en spannende wilgenbosjes. In de galerie is de hele serie te zien.

Eerste boekpresentatie is een feit!

Zaterdag 2 april werd “Tussen Kunst en Keuken” voor het eerst gepresenteerd bij Galerie Persoon. Dit betekende ook meteen de start van de expositie n.a.v. mijn boek. Deze is nog te bezoeken t/m 7 mei Dan sluiten we af met een feestelijke bijeenkomst met Franse chansons en een taartenproeverij.